Scroll Down

Kipbare Lameller

Udeliv året rundt
Pergolaen håndterer både sol, regn og sne.
Integration med den eksisterende bygning
Pergolaen kan både være sit eget rum og en forlængelse af rummet i bygningen.
Udeliv og smart-home
Der er mulighed for at vælge styring af lameller, lys, varme og screens fra fjernbetjening eller din Smart-phone.

Bioklimatisk Pergola med kipbare lameller 

Acrimos bioklimatiske pergolaer er bygget til at modstå det danske klima. De udmærker sig ved, at kunne håndtere både regn, blæst og sne, så du får mulighed for, at have dit uderum hele året. Det kalder vi outdoor living. Disse pergolaer har kipbare lameller i taget, så du kan regulere mængden af solindfald og skygge. Disse pergolaer kan både bygges som fritstående eller integreres med boligen Pergolaerne kan udstyres med acrimos screen systemer eller glasskydelåger Det hele kan selvfølgelig fjernstyres med Somfys Home Automation systemer, som Acrimo bruger i store dele af vores produkter. Pergolasystemerne fås i en moderne og smuk designet aluminiumsstruktur på op til 31 m2 pr. modul. Den fås også i en flot stålstruktur der dækker op til 78 m2 pr. modul.

Materialer

Alle Bioklimatiske pergolaer er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige ben, bomme og lamelblade er flot indbygget i konstruktionen. Pergolaerne leveres som standard i RAL lakerede profiler i farverne Antracit, Grå og Hvid

Lameller

De kraftige extruderede aluminiumslameller sørger for, at bortlede vand og sne. LED-lys kan integreres i bladene og lamellerne kan kippes fra 0-120 grader og sørger for at regulere sol, skygge og ventilation

Betjening

Pergolaen betjenes med fjernbetjening og kan tilkobles øvrige Home Automation systemer, der måtte være installleret i boligen.

Tekniske data

Pergola med skydetag

Trinløst niveau af skygge og sol
Du kan med det justerbare skydetag vælge dit eget niveau sol, skygge eller delvis overdækning
Udeliv og smart-home
Der er mulighed for at vælge styring af lameller, lys, varme og screens fra fjernbetjening eller din Smart-phone.
Integration med den eksisterende bygning
Pergolaen kan både være sit eget rum og en forlængelse af rummet i bygningen.

Bioklimatiske pergolaer med PVC skydetag

Acrimos bioklimatiske pergolaer med skydetag er bygget til at modstå det danske klima. De udmærker sig ved, at kunne håndtere både regn og blæst, så du får mulighed for, at have dit uderum hele året. Det kalder vi outdoor living. Disse pergolaer har en PVC dug med støttelameller, der kan skydes helt tilbage, så tagfladen er helt åben. PVC-dug og lameller parkeres i den ene side, f.eks. mod husmur. Disse pergolaer kan både bygges som fritstående eller integreres med boligen. Pergolaerne kan udstyres med acrimos screen systemer eller glasskydelåger. I støttelamellerne kan integreres LED-lys. Det hele kan selvfølgelig fjernstyres med Somfys Home Automation systemer, som Acrimo bruger i store dele af vores produkter. Pergolasystemerne fås i en moderne og smukt designet aluminiumsstruktur på op til 38 m2 pr. modul.

Materialer

Alle Bioklimatiske pergolaer er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige ben, bomme og lamelblade er flot indbygget i konstruktionen. Pergolaerne leveres som standard i RAL lakerede profiler i farverne Antracit, Grå og Hvid

PVC-dug med støttelameller

De let buede støttelameller sørger for, at bortlede vand ud i de skjulte og integrerede tagrender. LED-lys kan integreres i støttelamellerne. Taget kan skydes helt til siden og folder pænt så det fylder mindst muligt

Betjening

Pergolaen betjenes med fjernbetjening og kan tilkobles øvrige Home Automation systemer, der måtte være installeret i boligen.

Tekniske data

Som fritstående enheder kan disse pergolaer dække et areal på 38 m2 (5,5m x 7m) pr. modul. Som enheder, der sammenkobles med eksisterende bygning, kan de leveres i længder på op 13 meter og med udfald på mellem 6,5 og 9 meter afhængig af model. Det giver overdækkede arealer på op til 84 m2 og 117 m2 afhængig af model.

Parasoller

Designet til det danske vejr
Kan modstå både sol, regn og vind. Visse af parasollerne er testet op til 130 km/t.
Parasoller til alle behov
Parasollerne kan dække op til 12x12 meter og tilbyder dermed en fleksibel skyggeløsning.
Ultra moderne komfort
Uanset om du vælger at manøvrere parasollen manuelt eller med motor, kan du tilvælge LED lys, varme- ja endda tilslutning til TV.

Parasoller 

Acrimo forhandler to af de førende brands indenfor parasoller – nemlig Bahama fra Tyskland og Scolaro fra Italien. Begge producenter leverer absolut topkvalitet og brugerglæde. I disse produkter er betjening og holdbarhed tænkt ind i mindste detalje. F.eks. garanterer Bahama visse af deres modeller til vindhastigheder på 130 km/t. Dette er produkter til den kræsne og krævende boligejer eller cafeen, restauranten eller hotellet der vil have produkter, der virker hele året.

På de fleste af disse produkter kan monteres infrarøde varmere eller LED lys, hvis man da ikke ønsker dem udstyret med det ved levering.

Lad dig inspirere til en opgradering indenfor parasoller, der er unik.

Materialer

Alle parasol-dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige arme og beslag sørger optimal udspænding af dugen. Parasolstativer leveres i hvid eller antracitlakerede profiler og beslag. Dugen er lavet af acryl eller PVC og fås i forskellige farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: acrylstof eller PVC – begge i særdeles vejrbestandige kvaliteter og stort udvalg af farver.

Betjening

Pergolamarkisen betjenes med håndtag, hvor innovative modtræksprincipper gør betjeningen let og problemløs. Større modeller kan fås motorbetjent.

Tekniske data

Parasollerne kan, afhængig af model og udformning, modstå vindhastigheder på op til 130 km/t – selv for de største modeller på 12 x 12 meter. Parasollerne fås i rundt, kvadratisk eller rektangulært design.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om hvilket produkt er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler her under.

Send os en besked herunder.
Tlf.: (+45) 46 59 07 77
Mail: info@acrimo.dk

Er du i tvivl om hvilket produkt der er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler herunder.

Din adresse
Radius: