Scroll Down

Acrimo 6200

Skygge imod solen
Effektiv beskyttelse imod sollyset.
Konkurrencedygtig
Funktionelt til prisen
Mange muligheder
Bl.a. til terrasser, altaner og forretninger.

ACRIMO 6200 – Enkel og effektiv solafskærmning.

Acrimo 6200 er et konkurrencedygtigt produkt til en effektiv beskyttelse mod sollysets opvarmning. Markisen er særdelse velegnet til terrasser, hvor der er behov for større udfald (overdækkede arealer) og fri passage under markisen.

Desuden bruges den som altan- og forretningsmarkise. Acrimo 6200 har et standardudfald på 200, 250 eller 300 cm, og er forsynet med en trinløs justeringsmulighed af udfaldet, som sikrer, at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel, man ønsker fra 0 – 45°. En udfaldsvinkel på min. 15° – 20° anbefales. Armene kører parallelt ud under markise-dugen, hvorunder de umiddelbart er fastgjort.

Materialer

Alle knækarmsmarkisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materiale, hvor aluminiumsprofilerne udføres natureloxeret. Armene er monteret med indbyggede kraftige dobbeltvirkende fjedre, hvilket giver en meget stabil markise. Markisen kan leveres med extruderet natur-eloxeret dækplade og endegavle. kan ydermere leveres i alle RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik.

Montering

Acrimo 6200 er opbygget omkring et gennemgående bærerør, hvorpå alle beslag monteres. Monteringsbeslagene kan monteres valgfrit, men så tæt på armene som muligt.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Acrimo 6200 kan leveres med specielle arme, så udfaldsvinklen kan indstilles ved hjælp af en drejestang helt ned til 40°. Udfaldsvinklen kan dermed enkelt ændres i takt med at solen står lavere.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Side 49 produktinformation 6200

Tekniske data

Acrimo 6500

Funktionel solafskærmning
Funktionel og klassisk markise
Stor afskærmning
Kan dække stort areal
Serietilkobling
Kan seriekobles så man får en længde op til 13 m.

ACRIMO 6500 – Enkel og effektiv solafskærmning.

Acrimo 6500 er en tidsløs klassiker, og en videreudvikling af tidligere gennemprøvede markisetyper. Markisen anvendes hvor der er behov for større udfald (overdækkede arealer med fri passage under markisen, eks. terrasser, forretninger og altaner.

Acrimo 6500 har standard udfald på 150, 200, 250, 300, 350 og 400 cm, og kan laves op til 650 cm i bredden. Skal markisen være bredere kobles 2 markiser sammen til max. 13 mtr. Armen kan trinløst justeres fra 0 til 90˚, som sikre at markisen kan justeres til præcis den hældning der ønskes. En udfaldsvinkel på min. 15-20˚ anbefales. Armene kører parallel ud under markisedugen, hvorunder de umiddelbart er fastgjort på et bærerør, som giver en meget fleksibel montage i forhold til f.eks. spærplacering.

Materialer

Alle knækarmsmarkisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer, og alle aluminiumsdele kan pulverlakeres i alle RAL farver. De kraftige bevægelige led er fremstillet af hærdet trykstøbt aluminium, med vedligeholdelsesfrie selvsmørende lejer. Armene er monteret med kraftige dobbeltvirkende fjedre, hvilket giver en meget stabil markise.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard med tungekant. Der fås 5 forskellige tungekantdesigns.

Montering

Markisen er opbygget omkring et gennemgående bærerør, hvorpå alle beslag monteres. Monteringsbeslagene kan monteres valgfrit, men så tæt på armene som muligt.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtig at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6510

Skygge imod solen
Effektiv beskyttelse mod sollyset.
Stort udfald
Velegnet til terrasser hvor der er behov for større udfald end bredde.
Mange muligheder
Bl.a. til terrasser, altaner og forretninger.

ACRIMO 6510 – Hvis du ønsker et stort udfald.

Knækarmsmarkise hvor udfald er større end bredde. Markisen anvendes alle steder hvor der ønskes mere udfald end bredden normalt giver plads til.

Acrimo 6510 har standard udfald på 150, 200, 250, 300, 350 cm og er forsynet med trinløs justeringsmulighed af udfaldet, som sikrer at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel man ønsker. En udfaldsvinkel på min. 15 – 20° anbefales.

Til denne Acrimo-markise kan man vælge imellem 5 forskellige tungekanter.

Materialer

Acrimo 6510 er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. De kraftige bevægelige led er fremstillet i trykstøbt letmetal med ekstrem høj brudstyrke. Markisen leveres som standard med alu/grålakeret fv. RAL 9006, profiler og beslag. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard med tungekant.

Denne Acrimo-markise fås med 5 forskellige tungekanter.

Montering

Acrimo 6510 er opbygget omkring et gennemgående bærerør, hvorpå alle beslag monteres. Monteringsbeslagene kan monteres valgfrit, men så tæt på armene som muligt.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6540

Funktionel solafskærmning
Klassisk semikassettemarkise
Stor afskærmning
Kan dække stort areal
Justeringsmuligheder
Acrimo 6540 kan justeres trinløst fra 0-90 graders hældning

ACRIMO 6540 – Justerbar til præcis hældning.

Acrimo 6540 er en semikassettemarkise, og en videreudvikling af tidligere gennemprøvede markisetyper. Markisen anvendes hvor der er behov for større udfald (overdækkede arealer med fri passage under markisen, eks. terrasser, forretninger og altaner.

Acrimo 6540 har standard udfald på 150, 200, 250, 300, 350 og 400 cm, og kan laves op til 650 cm i bredden. Armen kan trinløst justeres, som sikre at markisen kan justeres til præcis den hældning der ønskes. En udfaldsvinkel på min. 15-20˚ anbefales. Armene kører parallelt ud undermarkisedugen, hvorunder de umiddelbart er fastgjort på et bærerør, som giver en meget fleksibel montage.

Udfald    Mindste bredde
150 cm    210
200 cm    262
250 cm    320
300 cm    376
350 cm    426

Materialer

Alle knækarmsmarkisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer, og alle aluminiumsdele er pulverlakeret. De kraftige bevægelige led er fremstillet af hærdet trykstøbt aluminium, med vedligeholdelsesfrie selvsmørende lejer. Armene er monteret med kraftige dobbeltvirkende fjedre, hvilket giver en meget stabil markise. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Markisen er forsynet med en justerbar kassette, som efterjusteres efter hældningen på markisen er justeret. Dette gør at markisedugen indrullet er bedst muligt beskyttet mod vejrliget.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard med tungekant.

Montering

Acrimo 6540 er opbygget omkring et selvbærende kassetteprofil. Beslag og arme kan monteres individuelt, men monteringsbeslagene skal monteres bag markisens arme p.g.a. belastning/vridning af kassetten. Monteringen af Acrimo 6540 sker enkelt ved at markisen hægtes op på monteringskonsollerne.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6705

Elegant og harmonisk design
Populær bestseller
Perfekt beskyttelse
Giver perfekt beskyttelse af markisedugen i sammenrullet tilstand.
Justerbar vinkel
Trinløs justeringsmulighed fra 10-75°.

ACRIMO 6705 – Elegant og justerbar markise. 

Kasettemarkise i smukt og elegant design. Markissen anvendes til terrasser og større arealer, hvor markisen er placeret frit. F.eks. på væg, foran udhæng og ved forretninger.

Markisen anvendes til terrasser og større arealer, hvor markisen er placeret frit f.eks. på væg eller foran udhæng og ved forretninger, hvor den lukkede kassette vil give et elegant og harmonisk udseende på facaden samt give en perfekt beskyttelse af markisedugen i sammenrullet stilling.

Acrimo 6705 har standardudfald på 150, 200, 250 eller 300 cm og er forsynet med en trinløs justeringsmulighed af udfaldet, som sikrer at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel man ønsker fra 10-75° . En udfaldsvinkel på min. 15-20° anbefales. Acrimo 6705 kan leveres med rullegardin i frontprofil.

Materialer

Acrimo 6705 er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. De kraftige bevægelige led er fremstillet af trykstøbt letmetal med ekstrem høj brudstyrke. Markisen levereres som standard i lakeret farve Ral 9006 grå, Ral 9010 hvid og Ral 7016 antracit. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard uden tungekant.

Vores duge til markiser leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®- nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Montering

Acrimo 6705 er opbygget omkring en selvbærende kassetteprofil. Monteringsbeslagene er placeret ved markisens endegavl, hvilket betyder at beslagene ikke kan justeres i sideretningen.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6710

Smukt og afrundet design
En populær bestseller
Stort udfald
Standard udfald på op til 300 cm.
Justerbar vinkel
Trinløst justeringsmulighed fra 0 – 40°.

ACRIMO 6710 – Harmonisk og fri markise.

Acrimo 6710 – er en elegant markiseløsning på de fleste facader. Markisen anvendes til terrasser og facader, hvor markisen er placeret frit på en væg eller udhæng, samt ved forretninger hvor den lukkede kassette giver en flot og harmonisk facade.

Acrimo 6710 har standard-udfald på 150, 200, 250 og 300 cm, og er forsynet med trinløs justeringsmulighed af udfaldet, som sikre at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel man ønsker fra 0 – 40°. En udfaldsvinkel på min. 15 – 20° anbefales. Acrimo 6710 kan leveres med rullegardin i frontprofil.

Materialer

Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. Armene er monteret med indbyggede kraftige dobbeltvirkende fjedre, hvilket giver en meget stabil markise. Markisen levereres som standard i lakeret farve Ral 9006 grå, Ral 9010 hvid og Ral 7016 antracit. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver, mønstre og er fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard uden tungekant.

Vores duge til markiser leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®- nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Montering

Acrimo 6705 er opbygget omkring en selvbærende kassetteprofil. Monteringsbeslagene er placeret ved markisens endegavle.

Betjening

Markisen kan betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6740

Flot og moderne design
Passer især til nyere byggestil.
Stort udfald
standardudfald på op til 350 cm.
Flere markiser
To markiser kan kobles sammen til max 1200 cm.

ACRIMO 6740 – Italiensk design af verdensklasse

Acrimo 6740 passer perfekt til moderne arkitektur. Acrimo 6740 har klare strukturere former med rene linjer og kanter som erstatter de tidligere anvendte runde former.  Acrimo 6740 anvendes til terrasser og større arealer, hvor markisen er placeret frit på en væg eller foran et udhæng, samt ved forretninger, hvor markisen vil givet en flot strømlinet udseende facade.

Markisen har en standart udfald på 150, 200, 250, 300 og 350 cm. og fås op til 700 cm i bredden. Acrimo 6740 er forsynet med trinløs justering af udfaldet, som sikre, at den kan indstilles præcis i den vinkel man ønsker fra 3-40°. En udfaldsvinkel på min. 15-20° anbefales. Acrimo 6740 er forsynet med trinløs justering i udfaldet, som sikrer at den kan justeres præcis i den vinkel man ønsker.

Materialer

Acrimo 6740 er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. Armene er monteret med 4-dobbelte coatet wire, som sikre en lang levetid. Alle markisens dele er lakeret i Ral 9006 grå som standard. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver, mønstre og er fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard uden tungekant.

Vores duge til markiser leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®- nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Montering

Acrimo 6740 er opbygget omkring et selvbærende kassetteprofil. Monteringsbeslagene anbefales monteret tæt ved markisens arme pga. belastning/vridning af kassetten. Monteringen af Acrimo 6740 sker enkelt ved at markisen hægtes op på monteringskonsollerne.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring, samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant at frontprofilen. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Acrimo 6780

Fladt og kantet design
Elsket af mange for de rene linjer.
Moderne stil
Passer godt til nyere byggestil.
Placeres frit
Markisen placeres frit på terrasser og foran forretninger.

ACRIMO 6780 – Flot frihængende markise. 

Ny kassettemarkise i flad kantet design med rene linjer, som gør at den passer ind på de fleste forretninger og terrasser.

Acrimo 6780 anvendes til terrasser og facader, hvor markisen er placeret frit på en væg eller udhæng, samt ved forretningen hvor markisen giver en flot facade, og den lukkede kassette beskytter dugen.

Acrimo 6780 har standardudfald på 150, 200, 250, 300 og 350 cm, og er forsynet med trinløs justeringsmulighed af udfaldet, som sikrer at den kan indstilles til præcis den udfaldsvinkel man ønsker fra 5-40°. En udfaldsvinkel på min. 15-20° anbefales.

Materialer

Acrimo 6780 er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. Armene er monteret med indbyggede kraftige fjedre der sørger for en stabil udspænding af markisedugen. Alle markisens dele er som standard lakeret i rAL 9006 grå, rAL 9010 hvid eller 7016 antracit. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver, mønstre og er fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik. Leveres som standard uden tungekant.

Vores duge til markiser leveres i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre. Vores duge fremstilles i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®- nanoteknik, for at opnå effektive smudsafvisende egenskaber.

Montering

Acrimo 6780 er opbygget omkring et selvbærende kassetteprofil. Beslag og arme kan monteres individuelt, men monteringsbeslagene skal monteres bag markisens arme p.g.a. belastning/vridning af kassetten.

Monteringen af Acrimo 6780 sker enkelt ved at markisen hægtes op på monteringskonsollerne.

Betjening

Markisen betjenes med drejestang eller motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Måltagning

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig, at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofil. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om hvilket produkt er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler her under.

Send os en besked herunder.
Tlf.: (+45) 46 59 07 77
Mail: info@acrimo.dk

Er du i tvivl om hvilket produkt der er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler herunder.

Din adresse
Radius: