Scroll Down

Acrimo 9500

Læ mod vinden
Beskytter imod let vind og nysgerrige blikke.
Anvendelse
Anvendes ofte på private terrasser og restauranter
Mange varianter
Dugen fås i to varianter og mange forskellige farver.

ACRIMO 9500 – Stærk og fleksibel læskærm

Acrimo 9500 læskærm anvendes på terrasser – altaner, samt andre steder hvor der er brug for beskyttelse mod sol – let vind og nysgerrige blikke.

Acrimo 9500 kan både laves med lige og skrå anlæg der kan rulles ind og ud. Begge type hægtes op på vægbeslag, så det er muligt enkelt at nedtage læskærmen når dette ønskes.

Materialer

Acrimo 9500 er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer og er som standart lakeret i Ral 9006 grå. Mod tillæg kan markisen leveres i samtlige RAL farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: Markisedug af acrylstof eller Soltis screendug som begge kan leveres i et stort udvalg af farver.

Betjening

Acrimo 9500 leveres med manuel sidetræk. En kraftig fjeder indbygget i kassetten sørger for en stabil udspænding af dugen.

Send os en besked herunder.
Tlf.: (+45) 46 59 07 77
Mail: info@acrimo.dk

Er du i tvivl om hvilket produkt der er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler herunder.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om hvilket produkt er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler her under.

Din adresse
Radius: