Scroll Down

Acrimo 7200

Indvendig solafskærmning.
Afskærmning af ovenlys glaspartier og glastage i udestuer og andre store glaspartier.
Udendørs montering
Kan desuden monteres udvendigt på glaspartier.
Motordrevet
Trækbånd og kevlarkerne sørger for stille og rolig udrulning af dugen.

ACRIMO 7200 – Skaber det gode indeklima

Acrimo 7200 anvendes især indendørs til afskærmning af ovenlys glaspartier og glastage i udestuer og andre store glaspartier, hvor der ønskes den bedst mulige afskærmning af solen.

Acrimo 7200 kan også benyttes til montering udendørs for afskærmning af mindre glaspartier. Ved større glaspartier benyttes Acrimo 7500.

Pergolamarkisen løber langs glaspartiet, så man opnår en diskret løsning. Pergolamarkisen, der kun leveres med motor, er udstyret med modtræk, så dugen altid er spændt helt ud.

Materialer

Alle pergolamarkisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige fjedre er indbygget i valsen for en optimal spænding af dugen. I sidestyrene sørger et trækbånd med kevlarkerne for en stabil og rolig ind- og udrulning af dugen. Pergolamarkisen leveres som standard med hvidlakerede profiler og beslag (RAL 9016). Mod tillæg kan markisen lakeres i samtlige RAL-farver.

Dug

Som standard leveres Acrimo 7200 med markisedug af acrylstof. Den fås i et stort udvalg af forskellige farver og mønstre, og er fremstillet i lysægte og vejr-bestandig acrylstof, som er efterbehandlet for størst mulige holdbarhed. Det er også muligt at få Acrimo 7200 leveret med Soltis 92 screendug eller mørklægningsdug. Bemærk at der er ca. 1 cm luft mellem dug og sidestyr og mørklægningsdug kan kun benyttes til indendørs montering.

Måltagning

Afhængig af monteringsmåden skal vi altid have anlægsbredde og anlægshøjde oplyst, samt betjeningsside og monteringsmåde.

Betjening

Pergolamarkisen betjenes med en motor pr. anlæg (kan ikke seriekobles), hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening.

Montering

Pergolamarkisen monteres med sidestyr i hver side som fastgøres i karm eller lign. enten med clipsbeslag eller afstandsholdere. Kassetten monteres fast i enden af sidstyrene.

Acrimo 7500

Diskret løsning
Løber langs glaspartiet og giver en diskret løsning.
Motordrevet
Leveres kun med motor og modtræk.
Vedligeholdelsesfri
Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer og kan holde til vindklasse ...........

ACRIMO 7500 – Til udestuer og andre store glaspartier

Acrimo 7500 anvendes især til udestuer og andre store glaspartier, hvor der ønskes den bedst mulige afskærmning fra solen. Pergolamarkisen løber langs glaspartiet, så man opnår en diskret løsning.

Acrimo 7500 hæver komforten betydeligt og bidrager til et godt indeklima.

Pergolamarkisen, der kun leveres med motor, er udstyret med modtræk, så dugen altid er spændt helt ud.

Materialer

Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige fjedre er indbygget i valsen for en optimat spænding af dugen. I sidestyrene sørger en tandrem for en stabil og rolig ind- og udruling af dugen. Pergolamarkisen leveres som standard med hvidlakerede profiler og beslag. Mod tillæg kan markisen lakeres i samtlige RAL-farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: Markisedug af acrylstof eller Soltis screendug som begge kan leveres i et stort udvalg af farver.

Betjening

Pergolamarkisen betjenes med motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening. For at sikre mod uhensigtsmæssig brug af markisen, anbefales det, altid at benytte sol/vind automatik med temperaturføler.

Måltagning

Afhængig af monteringsmåden skal vi altid have anlægsbredde og anlægshøjde oplyst, samt betjeningsside. Mere detaljeret information om bestillingsoplysninger følger på de efterfølgende sider.

Montering

Pergolamarkisen monteres med sidestyr i hver side som fastgøres i karm eller lign. Kassetten monteres fast i toppen af sidestyrene. Ved udfald på 350 cm og derover medleveres 1 stk. dugstøtterør. Ved hældning under 20° anbefales det at montere flere dugstøtterør.

Acrimo 7700

Fritstående pergola
God til terrasser, fortovsrestauranter og steder hvor der ønskes et ekstra uderum.
Ekstra rullegardin
Kan forsynes med rullegardin i front samt læskærme i siderne.
Klassisk design i flere varianter.
Kan fås med to forskellige dugmaterialer i mange forskellige farver.

ACRIMO 7700 – Fritstående afskærmning 

Acrimo 7700 Pergolamarkise er en fritstående afskærmning af f.eks. terrasser, fortovsrestauranter og steder hvor der ønskes et ekstra uderum. Hældningen kan indstilles mellem 0-35°. En hældning på min. 15-20° anbefales.

Pergolamarkisen kan også forsynes med rullegardin i front samt læskærme i siderne.

Materialer

Alle markisens dele er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige fjedre er indbygget i valsen for en optimal spænding af dugen. I sidestyrene sørger et trækbånd med kevlarkerne for en stabil og rolig ind- og udrulning af dugen. Pergolamarkisen leveres som standard med hvidlakerede profiler og beslag. Mod tillæg kan markisen lakeres i samtlige RAL-farver.

Dug

Dugen fås i 2 forskellige udførelser: Markisedug af acrylstof eller Soltis screendug som begge kan leveres i et stort udvalg af farver.

Betjening

Pergolamarkisen betjenes med motor, hvortil der kan tilkobles sol- og vindstyring samt fjernbetjening. For at sikre mod uhensigtsmæssig brug af markisen, anbefales det, altid at benytte sol/vind automatik med temperaturføler.

Bemærk: Anlæggen kan ikke seriekobles men kun betjenes med 1 motor pr. anlæg. Selve stellet kan sammenkobles med dobbeltstyr i midten.

Måltagning

Afhængig af monteringsmåden skal vi altid have anlægsbredde, anlægsudfald, benhøjede i front samt betjeningsside oplyst.

Montering

Kassetten monteres på væg med 2 stk monteringsbeslag, kan også monteres i loft med ekstra vinkelbeslag. Sidestyr fastmonteres i hver side af kassetten og i front monteres den på de fritstående ben.

Benene skal fastgøres i stabilt underlag. Der medfølger dugstøtterør i antal som vist på prisliste. Ved hældning under 20° anbefales det at montere flere dugstøtterør.

Kontakt os i dag

Er du i tvivl om hvilket produkt er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler her under.

Send os en besked herunder.
Tlf.: (+45) 46 59 07 77
Mail: info@acrimo.dk

Er du i tvivl om hvilket produkt der er den bedste løsning til dig? Så kontakt os endelig for vejledning, eller find din nærmeste forhandler herunder.

Din adresse
Radius: