Spring til indhold

Facadepersienner

Facadepersienner er perfekte mod direkte lys. Der findes mange muligheder for persienner. Et alternativ til persienner kan være screens. Facadepersienner fåes i mange forskellige farver. Kontakt os for en snak om dine muligheder med persienner. Persienner er en yders effektiv måde hvorpå persienner dækker for sollyset og laver den perfekte solafskærmning. Persiennerne er at høj kvalitet og sidder udvendige på vinduerne. De leveres fuldautomatiske.

Persienner til erhverv og private bolig byggeri

Acrimo tilbyder persienner i forskellig design og vores  produkter sammensætter vi efter behov og ønsker. Kontakt os på  email eller telefon, vores team af sælgere er klar til at hjælpe BtB virksomeheder med at få den rigtige solafskærmning til netop jeres behov. Er du privatkunde har vi et forhandlernetværk, som kan demonstrere og rådgive dig i forhold til Acrimo’s persienner. Det er vigtigt at have den perfekte sol beskyttelse til dine behov. Kontakt os via e-mail eller telefon, vores team af sælgere er klar til at hjælpe BtB forretningsenheder med at få den rigtige sol beskyttelse Solafskærmning kan fås i udvendige lameller på bygningens vinduer, det gør at persiennerne yder den bedste beskyttelse mod sollys. Acrimos design har gennem mange år tilbud udvendige persienner og tilbyder den bedste service samt rådgivning når vi taler omkring business to business produkter i forhold til facadepersienner.

Facadepersienner mod sollys og varme

Solafskærmning eller facadepersienner er en mulighed, der kan hjælpe med at beskytte mod sollys og varme, samtidig med at der spares energi på køling. De udvendige lameller monteres enten lodret eller vandret, hvilket giver dig den bedst mulige sol beskyttelse. Tag kontakt til vores team af medarbejdere, så hjælper vi dig gerne med at få det rigtige valg af produkter til din virksomhed.

Produkter

Facadepersienner - udvendige solafskærmning