Spring til indhold

Service & Vedligeholdelse

Acrimo A/S er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1952. Acrimo producerer, leverer og monterer alle former for udvendig og visse typer af indvendig solafskærmning – altid med udgangspunkt i høj kvalitet og med de absolut bedste materialer. Acrimo’s produktion og administration er samlet i Hedehusene. Vi rådgiver om løsninger og skræddersyr dem til præcis det behov, der er for design, arkitektur, brugervenlighed, indeklima og arbejdsmiljø. Vore løsninger beklæder alle slags bygninger overalt i Danmark, og har adskillige gange leveret til årets byggeri i forskellige bygningstyper – bl.a. boligkomplekser, skoler, universiteter, kontorer, hospitaler og kulturinstitutioner. Med udgangspunkt i dansk produktion og håndværk sætter vi en ære i at levere holdbare og smukke løsninger i hele Danmark.

Hvad omfatter et serviceeftersyn?

Et eftersyn omfatter, afhængig af installationen:
  • Overflade rengøring af kassetter og styr, evt. smøring
  • Afprøvning af motorer og betjening
  • Afprøvning og justering af endestop
  • Afprøvning af automatikkomponenter (sol-, vind-, regn- og temperatur-vagt)
  • Kontrol af duge/lameller for skader
  • Kontrol af lejer og fastgørelser
  • Kontrol af endetappe i bundlister
  • Visuel kontrol af overfladeskader på aluminium
  • Fejlregistreringer og tilbud på reparation

Løbende tilsyn

Dynamiske solafskærmningssystemer har behov for, at blive efterset en gang i mellem. Udvendige solafskærmningsløsninger udsættes for vind og vejr året rundt, hvilket påvirker materialer og komponenter. Indvendige produkter påvirkes dagligt af bygningens brugere og solen. Derfor bør selv de bedste produkter løbende efterses, smøres og justeres for at sikre høj driftssikkerhed og lang levetid.

Priser

Omfanget af service varierer fra sag til sag. Acrimo skræddersyr derfor behovet for service til hver enkelt sag. Det betyder, at du altid får den mest fordelagtige pris på service.

Vejledende priser (ekskl. moms):
Kørsel pr. dag i hele Danmark 1.000,-
Eventuel lift levering / afhentning fra 2.800,-
Liftleje pr. dag fra 2.800,-
Pris pr. serviceret anlæg 200,-
Vi kan ca. servicere 20 anlæg pr. dag.
For tilbud eller rådgivning på serviceeftersyn kontakt

"Når solafskærmningssystemer vedligeholdes optimalt, kan de holde 15–20 år efter montering. Det giver høj brugertilfredshed og forbedrer indeklima og arbejdsmiljø."
Erik Jensen
Salg- og Servicechef, Acrimo

Servicekontrakt

Acrimo udarbejder en servicekontrakt, hvor intervallet for serviceeftersyn aftales. Vi sørger for, til aftalt tid, med vore kompetente serviceteknikere at efterse solafskærmningsanlægget og kontrollere funktionaliteten. Acrimo anbefaler ét årligt eftersyn.

Telefon: 46 55 70 97
ERJ@ACRIMO.DK