Bioklimatiske pergolaer

Pergola med skydetag
bioklimatisk pergola

Acrimos bioklimatiske pergolaer med skydetag er bygget til at modstå det danske klima. De udmærker sig ved, at kunne håndtere både regn og blæst, så du får mulighed for, at have dit uderum hele året. Det kalder vi outdoor living. Disse pergolaer har en PVC dug med støttelameller, der kan skydes helt tilbage, så tagfladen er helt åben. PVC-dug og lameller parkeres i den ene side, f.eks. mod husmur. Disse pergolaer kan både bygges som fritstående eller integreres med boligen. Pergolaerne kan udstyres med acrimos screen systemer eller glasskydelåger. I støttelamellerne kan integreres LED-lys. Det hele kan selvfølgelig fjernstyres med Somfys Home Automation systemer, som Acrimo bruger i store dele af vores produkter. Pergolasystemerne fås i en moderne og smukt designet aluminiumsstruktur på op til 38 m2 pr. modul.

De let buede støttelameller sørger for, at bortlede vand ud i de skjulte og integrerede tagrender. LED-lys kan integreres i støttelamellerne. Taget kan skydes helt til siden og folder pænt så det fylder mindst muligt

Alle Bioklimatiske pergolaer er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer. Kraftige ben, bomme og lamelblade er flot indbygget i konstruktionen.