Spring til indhold

6740 den elegante knækarmsmarkise

 6740 den elegante knækarmsmarkise, har klare former og rene linjer der spiller perfekt op til den moderne arkitektur. 6740 markisen anvendes til terrasser og større arealer, hvor knækarmsmarkisen er placeret frit på en væg eller foran et udhæng, samt ved forretninger, hvor markisen vil give en flot strømlinet udseende facade.

Markisen kan leveres med infrarød terrassevarmer.

6740 laves med udfald op til 350 cm. og kan laves op til 1200 cm i bredden. 6740 er forsynet med trinløs justering af udfaldet, som sikrer, at den kan indstilles præcis i den vinkel man ønsker fra 6-40°. En udfaldsvinkel på min. 15-20° anbefales.

Dugen fås i et stort udvalg af forskellige farver, mønstre og er fremstillet i lysægte og vejrbestandig acrylstof, som er behandlet med Teflon®-nanoteknik.

Materialer til knækarmsmarkiser

Acrimo 6740 er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer. Armene er monteret med 4- dobbelte coatet wire, som sikre en lang levetid. Alle markisens dele lakeres i RAL 9006 grå, RAL 9010 hvid eller RAL 7016 mat antracit som standard.

Måltagning af knækarmsmarkise 6740

Ved måltagning er det vigtigt at sikre sig at beslagene kan monteres direkte bag markisens arme. Armene kan max. monteres 50 cm inde på markisen. Desuden skal man sikre sig at vinduer og døre kan åbnes under den udslåede markise. Udfaldet måles fra væg parallelt med dugen til forkant af frontprofilen. Markisens bredde (færdigmål) er det absolutte ydermål af markisens konstruktion.

Billeder af 6740 Den Elegante knækarmsmarkise

Specifikationer & Download

Se også andre produkter som minder om 6740 Den Elegante knækarmsmarkise

Montering af knækarmsmarkise 6740

Acrimo 6740 er opbygget omkring et selvbærende kassetteprofil. Beslag og arme kan monteres individuelt, men monteringsbeslagene skal monteres bag markisens arme p.g.a. belastning/ vridning af kassetten. Monteringen af Acrimo 6740 sker enkelt ved at markisen hægtes op på monteringsbeslag.