Spring til indhold

1080 Zipscreen

1080 zipscreen har et lille indbygningsmål. Screens reducerer solvarmen og lysreflektionen effektiv for de fleste formål, idet den dækker glasarealet totalt, samtidig med at dugen tillader visuel kontakt til omverdenen. 1080 zipscreen er et screensystem i 80mm kassette med påsvejset lynlås i dugkanten, således at dugen bliver fastholdt i sidestyret. Dette giver en meget vindstabil screen. Screendugen er fremstillet af glasfibertråde belagt med svært brændbar PVC belægning og leveres i farver i henhold til Acrimo screendug kollektion. Metaldele er antikorosive og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Profiler leveres som standard i natureloxeret aluminium, hvidlakerede RAL 9010 eller sort RAL 9005. Kan yderligere speciallakeres eller – eloxeres. Systemet kan desuden leveres med speciel lystæt dug til brug som udvendig mørklægning.

Vindstabil zipscreen

Acrimo VindStabil screen (også kaldet zip-screen) er et screensystem som kan modstå meget store vindbelastninger. Screendugen har i hver side en 1⁄2 lynlås påsvejset. Lynlåsen kører i et spor i sidestyret som sørger for at screendugen hele tiden er udspændt, hvilket giver en meget vindstabil screen.
Vindstabilitet:
Acrimo VindStabil screen kan benyttes helt op til 24 m/s = vindklasse 6, afhængig af størrelsen på dugen.

Betjening af zipscreens

Systemet leveres med motor med endestop, for justering på stedet indbygget i valserør. Motorens endestop justeres ved montering, men kan justeres af slutbruger efterfølgende. Antallet af motorer optimeres i henhold til opgaven og kan leveres med sol- og vindautomatik.

Dugtype til zipscreens

Zipscreen 1080 leveres i 4 standard farver, grå/hvid, grå, grå/sort og sort er lagerført. Dugkanter har påsyet ZIP for fastholdelse i pvc-indlæg. Glasfiberdug lavet af 41,5 % glasfiber og 58,5 % PVC, skal være vejrbestandig, formstabil og uelastisk. Dugen skal være transparent med en 3 % openness-faktor.
Vægt: 540 g/m2 – Tykkelse: 0,80 mm
Tilvalg:
Andre farver og dugtyper kan leveres efter aftale.

Billeder af 1080

Specifikationer & Download

Se også andre produkter som minder om 1080 Den Kompakte zipscreen

1080 information

DÆKKASSE
2-delt ekstruderet aluminiumsprofil med halvrund/firkantet profil.

FIRKANTET KASSETTE
110 mm kassette med et dækningsareal på op til 19 m2.

SIDESTYR
2-delt ekstruderet aluminiumsprofil med mål 34x50mm og støjdæmpende pvc indlæg for maksimal vindbelastning.

BUNDSKINNE
Ekstruderet aluminiumsprofil med mål 27x45mm og indlæg af galvaniseret rundjern, dimensioneret for maksimal vindstabilitet.